Gemeente Wijk bij Duurstede

Gemeente, politie en brandweer bezoeken uw wijk

Dit jaar wordt het Integraal Veiligheidsplan 2005-2008 van de gemeente tussentijds geëvalueerd. De inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede worden hierbij betrokken. Zo kunnen zij aangeven welke maatregelen van de gemeente helpen, welke problematiek men in de kern of de wijk ervaart en hoe dit aangepakt zou kunnen worden.

Om de inwoners hierover te spreken gaat de burgemeester met de coördinator veiligheid, politie en brandweer de diverse wijken in Wijk bij Duurstede en de kernen Langbroek en Cothen bezoeken. In de periode 3 oktober tot en met 7 november 2007 worden van 18.30 uur tot 20.00 uur de volgende plaatsen bezocht: Cothen, Langbroek, De Horden, De Heul, De Geer, Binnenstad/Frankenhof, Noorderwaard en De Engk. Dit gaat gebeuren volgens de Hartman-methode; dit betekent dat op een plek in de wijk of de kern een tent met daaronder een tafel met stoelen neergezet worden. Inwoners van de wijk of de kern kunnen dan aanschuiven om te praten over veiligheid.

Dus mocht u in die periode in uw kern of wijk op een punt de gemeente, brandweer en politie gezamenlijk tegenkomen, dan bent u van harte welkom om langs te komen en uw mening te geven over de veiligheid in uw dorp of wijk.