TNO

Hoofddorp, donderdag 4 oktober 2007
Werkconferentie

Omgaan met calamiteiten

Kunt u de veiligheid van uw bezoekers garanderen? TNO organiseert samen met studiecentrum Kerckebosch de werkconferentie 'Omgaan met calamiteiten. Nieuwe oplossingen bij de aanpak van calamiteiten in (semi-) publieke gebouwen en ruimten'. Deze conferentie vindt plaats op 15 november 2007 in Congrescentrum Zonheuvel te Doorn.

De conferentie staat geheel in het teken van uitwisseling van ervaringen over de beheersing van noodsituaties in (semi-) publieke omgevingen zoals ziekenhuizen, stadions, musea, warenhuizen, stations, beurzen, evenementen, congrescentra, hotels, theaters en bioscopen. Nieuwe inzichten, oplossingen en ervaren knelpunten komen aan de orde bij het optimaliseren van een calamiteitenorganisatie.

Concrete projecten
Ervaringen bij lopende bouw- en vernieuwingsprojecten staan centraal. U kunt bijdragen verwachten over een voetbalstadion, een ziekenhuis, een museum, een metrostation en het stationsgebied Utrecht. Ook de nieuwste veiligheidsregelgeving voor publiek toegankelijke gebouwen en bedrijfsprocessen komt aan de orde. Denk aan de gebruiksvergunning, de nieuwe Arbowet, rampen(bestrijdings)plannen en introductie van nieuwe tunnelregelgeving.

Veilig ondernemen
TNO draagt aan deze conferentie bij vanuit haar expertise op het gebied van veilig en gezond ondernemen, ontwikkeling van bedrijfsnoodorganisaties en het optimaliseren van crisisbeheersing, -training en -oefening. De conferentie is bedoeld voor allen die in de praktijk van crisisbeheer en bij het opzetten en onderhouden van calamiteitenorganisaties werkzaam zijn.

Polarisavenue 151
2132 JJ Hoofddorp T 023 554 93 93
F 023 554 93 94 info-arbeid@tno.nl
www.tno.nl/arbeid