Gemeente Etten-Leur

Burgemeester verwelkomt personeel nieuw gevestigd bedrijf

Medewerkers Quality Tools Brabant per fiets van Breda naar Etten-Leur

Burgemeester verwelkomt personeel nieuw gevestigd bedrijf

Ook kleinere bedrijven die zich vestigen in Etten-Leur krijgen de aandacht van het gemeentebestuur. Op vrijdag 5 oktober a.s. verwelkomt burgemeester drs. J. van Agt in zijn gemeente directie en personeel van het bedrijf Quality Tools Brabant, dat van Breda naar Etten-Leur verhuist. Bijzonderheid daarbij is dat directeur Jeroen Tepas en zijn medewerkers (totaal acht mensen) op de openingsdag per fiets de tocht maken van het voormalige bedrijfspand in Breda naar de nieuwe huisvesting aan de Dukaatstraat 14 in Etten-Leur

Het gezelschap arriveert morgen om 10.00 uur bij café-restaurant De Zeepfabriek aan de Geerkade in Etten-Leur. Onder het genot van koffie verwelkomt burgemeester Van Agt daar de mensen van Quality Tools Brabant en schetst hij hen wat Etten-Leur betekent en te bieden heeft.

Om 10.45 uur wordt de fietstocht vervolgd, waarbij een gastvrouw van de gemeente onderweg uitleg geeft over hetgeen er langs de route is te zien.

In het nieuwe Winkelhart van Etten-Leur wordt een rondwandeling gemaakt en de lunch gebruikt, waarna de groep doorfietst naar het bedrijfspand aan de Dukaatstraat 14 op het bedrijventerrein Vosdonk. Vanaf 15.00 uur is daar een `open dag" voor klanten en belangstellenden.

Quality Tools Brabant is opgericht in 1993 en importeert en verhandelt gereedschappen.

20071004\pwm\0343
Week in...week uit
Klik & Bestel
Klik & Meld
Recht op bijstand

Gids/plattegrond

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl