Navigatiestemmen.nl presenteert de meest irritante navigatiestem


DELFT, 20071004 -- De Nieuwe Revu heeft Emile Ratelband tot 'meest irritante Nederlander' verkozen. Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen en presenteert nu ook 'de meest irrirante navigatiestem' voor gebruik in het navigatiesysteem TomTom.

"Joepie, weer een prijs. Bekijk het positief!", reageerde Ratelband als reactie op zijn verkiezing tot 'meest irritante Nederlander. Hij ontving deze dubieuze titel van lezers van het tijdschrift nieuwe Revu. Ratelband zelf is niet onder de indruk van de uitkomst van het onderzoek, zoals hij gisteren ook duidelijk liet merken aan het publiek tijdens een optreden bij het Benelux Navigatie Event in Eindhoven.

Emile Ratelband navigeert samen met Navigatiestemmen.nl op zijn eigen energieke en positieve wijze gebruikers van populaire navigatiesysteem TomTom. Uniek in Nederland! Het is leuk om in de file te staan en samen met Emile Ratelband in de auto te zitten. Hij houdt van autorijden en vindt dat je op alle plekken positief moet denken, dus ook in de auto: de plek waar agressie en irritatie hoogtij vieren. Daarom biedt Emile Ratelband een positief stemgeluid aan. Emile Ratelband heeft zijn energieke stem ingesproken voor Navigatiestemmen.nl en deze voorzien van persoonlijke slogan's. Zijn meest beroemde kreet `Tsjakkaa' is naast een aantal andere slogan's te beluisteren in de navigatiestem. De stem is snel en makkelijk te installeren via de website van Navigatiestemmen.nl.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Kim Holland, Gonny van Oudenallen, Pim Fortuyn en Pipi Langkous. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 stemmen in haar assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen stem in te spreken voor gebruik in een navigatiesysteem.





Navigatiestemmen.nl