Prolongatie innovatief Nieuws.nl met vernieuwend "1600"


Vanaf heden start nieuws.nl met: Tijdstipafhankelijke nieuwsberichtgeving

NIJMEGEN, 20071004 -- Vanaf heden start nieuws.nl met een nieuw concept dat wordt geïntegreerd in de huidige website: Tijdstipafhankelijke nieuwsberichtgeving. Dagelijks zal tijdens het "cup a soup" moment van de dag een kleine transformatie op de homepage plaatsvinden. Het vertrouwde coverartikel zal plaatsmaken voor een luchtige "1600" sectie. Hier krijgt de bezoeker zaken voorgeschoteld als filmpje van de dag, recept van de dag, de moppentrommel, een cartoon en meer luchtige zaken.

Tijdstipafhankelijke nieuwsberichtgeving is een logische vervolgstap naar meer dynamiek in nieuwsvoorziening. In de VS zijn de eerste stappen op de vlak reeds succesvol toegepast, aldus hoofdredacteur Roy Haan.

Nieuws.nl wordt per maand bezocht door meer dan 850.000 unieke bezoekers. Zij raadplegen gezamenlijk per maand tussen de 20 en 25 miljoen pagina's. Eerdere innovaties die Nieuws.nl doorvoerde op de online Nieuwsmarkt zijn:
- gratis toegang tot het complete archief
- een enorme uitbreiding van het aantal nieuwscategorieën. Hier zijn alle soorten specifiek nieuws voor de bezoeker verzameld en ordelijk in kaart gebracht. Denk daarbij onder andere aan categorieën als gezondheid nieuws, zakelijk nieuws, lifestyle nieuws, carrière nieuws en discovery nieuws.
- Lokaal nieuws.

Nieuws.nl was hiermee al de grootste aanbieder van online nieuws.


De redactie van Nieuws.nl is uitgebreid om het enorme en diverse nieuwsaanbod in goede banen te kunnen leiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Visser of Roy Haan
De contactgegevens treft u onderstaand aan.



St. Agnetenweg 73
6545 AT
Postbus 6628
6603 GC
Nijmegen
T 024-3724747
F 024-3724748
E info@nieuws.nl
I www.nieuws.nl