Ingezonden persbericht



---






---

File: 1982942.gif





---

File: 1982961.gif




PERSBERICHT

Kom ook naar Woonfestival Lelystad!

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in Sportcentrum De Koploper te Lelystad

Woonfestival Lelystad staat weer voor de deur en ook dit jaar beloofd het een fantastische beurs te worden. Om een paar voorbeelden te noemen: persoonlijk tuin- en interieuradvies, een lezing "Overlast van water in de tuin", kookdemonstraties en nog veel meer interessante activiteiten! En natuurlijk is de gemeente aanwezig om haar nieuwste plannen te presenteren! Woonfestival Lelystad vindt plaats op 5 en 6 oktober in Sportcentrum De Koploper.

Bouwen en Wonen

Woonfestival Lelystad zet de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen in de spotlights. Men vindt onder één dak alle informatie die zich bevindt tussen fundering en inrichting, tussen financiering en afwerking. De beurs speelt in op actuele ontwikkelingen op het gebied van woningbouw en woninginrichting. Op de beurs zijn interessante beursdeelnemers te vinden met een grote variatie aan productinformatie waaronder bouwondernemingen, makelaars, hypotheekverstrekkers, banken, keukenspecialisten, meubelzaken, sanitairleveranciers en hoveniers. Men kan tijdens Woonfestival kijken en vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken doen!

Tuin- & Interieuradvies
Ook dit jaar is hoveniersbedrijf Donker uit Dronten aanwezig om u gratis tuinadvies te geven! De experts van dit bedrijf staan klaar om u te inspireren en te motiveren om iets fantastisch van uw tuin te maken. Tevens zijn dit jaar diverse adviseurs aanwezig om u gratis interieuradvies te geven! Zij kunnen u helpen uw huis opnieuw in te richten. Wilt u zeker weten dat er tijd voor u is? Reserveer dan tijdig bij de organisatie op telefoonnummer 0529-462332. (Vergeet niet een plattegrond en eventuele foto's mee te nemen!)

Andere activiteiten
Tijdens Woonfestival Lelystad wordt er nog veel meer georganiseerd voor de bezoekers. Enkele malen per dag wordt een lezing gegeven over het onderwerp "Overlast van water in de tuin", deze lezing wordt gegeven door Garden Design uit Swifterbant. Ook worden tijdens Woonfestival Lelystad doorlopend kookdemonstraties gegeven. Deze worden verzorgd in samenwerking met Kvik Lelystad en De Koggehoorn. Komt u ook proeven en culinaire ideeën opdoen? Dit jaar is Farvet Glass Dronten aanwezig om demonstraties glas in lood te geven. U kunt op de beurs bekijken hoe ze glas zetten, oude panelen weer een nieuw jasje geven en een aantal ontwerpen in glas in lood uitvoeren. Lijkt het u leuk om uw eigen huis te ontwerpen? Dat kan tijdens het Woonfestival! Bomont Bouw uit Emmen biedt u de mogelijkheid om uw eigen huis op maat te ontwerpen en geeft daarbij aan wat een nieuw huis u kost. Zoals u ziet er is genoeg te zien en te doen op Woonfestival Lelystad.

U mag Woonfestival Lelystad niet missen!
Voor alle informatie op het gebied van bouwen en wonen, heten wij u van harte welkom op Woonfestival Lelystad 2007. Woonfestival Lelystad wordt gehouden in Sportcentrum De Koploper aan de Badweg 21. De beurs is geopend op vrijdag 5 oktober van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs (incl. kopje koffie) bedraagt euro 3,00. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig. Voor meer informatie kunt u kijken op www.woonfestivallelystad.nl.