Persberichten Binnensticht, 10.00 uur

Utrecht, 05-10-2007

Getankt zonder te betalen

HUIS TER HEIDE/ZEIST Na een achtervolging heeft de politie donderdag 4 oktober een auto aangetroffen, waarvan de bestuurder had getankt zonder te betalen. De auto bleek in juli te zijn gestolen in Leersum.

Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie een melding van een tankstation aan de Amersfoortseweg in Huis ter Heide dat een onbekende man had getankt zonder te betalen. Even later zagen agenten de genoemde auto rijden op de Koelaan in Zeist. De agenten zetten de achtervolging in, en troffen de auto een grijze Suzuki Swift, uiteindelijk leeg op de Laan van Vollenhove aan.

Een onderzoek wordt ingesteld naar de bestuurder van de auto. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht: 0900 88 44.

Kind aangereden

WERKHOVEN Op de kruising van de Leemkolkweg en de Steenovenweg is donderdagmiddag 4 oktober een 3-jarige peuter aangereden. Het jongetje stak omstreeks 17.25 uur de Leemkolkweg over. De bestuurder van een bestelbusje, een 25-jarige man uit Wijk bij Duurstede, remde krachtig maar kon het kind niet meer ontwijken. Aanvankelijk was het kind niet aanspreekbaar, maar toen de politie arriveerde was het weer bij bewustzijn. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Laatst gewijzigd 05-10-2007 10:01 | © Politie Utrecht