Time Inc. kiest voor Nederlands redactiesysteem van WoodWing

05/10/2007 15:30



Woodwing Software B.V.



Zaandam, Nederland (5 oktober 2007) - Time Inc. heeft gekozen voor WoodWing Software als leverancier voor de redactionele software. Hiermee kiest de grootste tijdschriftenuitgever van Amerika en het Verenigd Koninkrijk voor een Nederlands product ter automatisering van hun primaire proces, het maken van tijdschriften. Het systeem van WoodWing, bekend onder de naam Smart Connection Enterprise, is inmiddels operationeel bij een groot aantal Time titels, waaronder FORTUNE, Money, People, Sports Illustrated and TIME Magazine.

"Time Inc. is de grootste en misschien wel de beste tijdschriftenuitgever in de wereld. Hun eisen zijn de zwaarste in de industrie," aldus Erik Schut, President van WoodWing Software. "Dat Time voor ons heeft gekozen laat zien dat Woodwing in staat is ook de grootste uitgevers in de wereld de juiste oplossing te bieden".

In veel Europese landen is de kans al groot dat de lezer een tijdschrift in handen krijgt dat is gemaakt met behulp van WoodWing software. Met de keuze van Time Inc. voor Woodwing leest ook een op twee Amerikaanse volwassenen een tijdschrift geproduceerd met WoodWing.

"We zijn buitengewoon trots met dit resultaat en trots op onze collega's van WoodWing USA in Detroit", zegt Schut. "TIME is een titel met wereldwijde bekendheid. Die bekendheid gebruiken we graag om ook onze globale ambities kenbaar te maken."

Over WoodWing
WoodWing Software gespecialiseerd in software oplossingen voor de publishing industrie. Met behulp van de innovatieve en flexibele redactionele producten van WoodWing kunnen gedrukte- en online publicaties uitermate efficiënt worden geproduceerd. Het vlaggenschip-product Smart Connection Enterprise onderscheidt zich van traditionele redactionele oplossingen, doordat het geheel is gebaseerd op de nieuwste technologieën uit het internet tijdperk. WoodWing heeft kantoren in Nederland, Kuala Lumpur en de Verenigde Staten, waarbij klanten worden bediend via een fijnmazig netwerk van gespecialiseerde partners. Voor meer informatie kunt u terecht op www.woodwing.com.





http://www.woodwing.com