Dutchview


DutchView verzorgt video hosting voor nieuwe televisiezender Het Gesprek

vrijdag 5 okt 2007

DutchView verzorgt video hosting voor nieuwe televisiezender Het Gesprek

DutchView verzorgt de volledige video hosting van de internetuitzendingen van de nieuwe televisiezender Het Gesprek. Het Gesprek is een nieuw opiniërend tv-kanaal dat is opgericht door Frits Barend, Derk Sauer en Ruud Hendriks. Voor de internetuitzendingen wordt gebruik wordt gemaakt van het Flash Video Streaming Systeem, waarmee de uitzendingen zowel live als on-demand te bekijken zijn. De kijker bepaalt dus zelf wanneer hij de gesprekken op de zender wil bekijken.

Sinds 2 oktober zendt Het Gesprek op televisie en internet als eerste zender ter wereld uitsluitend vraaggesprekken en debatten uit. De eerste internet resultaten wijzen op een succesvolle lancering, vele tienduizenden bezoekers volgen de Gesprekken op een voor hun geschikt moment via www.hetgesprek.nl.

DutchView sloot afgelopen zomer een contract met Adobe voor het wereldwijd streamen van Flash Video. Met deze overeenkomst werd DutchView Flash Video Streaming Service Partner van Adobe en schaart zich hiermee bij een exclusieve wereldwijde selectie partners, waaronder Akamai en Vitalstream. Met het Flash Video Streaming Service (FVSS) platform beschikt DutchView over de meest effectieve en financieel aantrekkelijke manier om video aan te bieden aan een zo groot mogelijk publiek.

* Vorig item - DutchView verzorg...

* Volgend item- geen

© 2007 DutchView BV. Alle rechten voorbehouden.

DutchView

Sumatralaan 45, Studiocentrum
Media Park
1217 GP Hilversum
Postbus 116, 1200 AC Hilversum
Telefoon 035- 677 96 66

Salesteams DutchView:

Publieke Omroep:

Commerciële zenders en producenten:

Zakelijke Markt:

Telefoon sales: 035 - 677 31 11
e-mail: of
voornaam.achternaam@dutchview.nl

Losse verhuur van materialen:

Willem-Jan Boelhouwer of
de materiaalplanning
Telefoon: 035 6 77 80 45