Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Moke

In de vaderlandse popmuziek is de o zo normale buurman het ijkpunt van de ambities. `Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.` Dat soort polderkolder, hoor je maar al te vaak. Mag het een keertje anders? We willen ook eens een vette portie `attitude, maaaan!` Stoere gasten die rocken zoals het in Cool Brittania zo heel gewoon is. Eindelijk is er een Nederlandse band opgestaan, die daar voor recht voor z`n raap voor uit durft te komen: Moke.

Beluister hun debuutalbum Shorland en je hoort ook een vette productie die klinkt als een Britse klok plus een tiental nummers waarmee je de concurrentie internationaal zonder pardon kunt aangaan. Niet voor niks speelde Moke op verzoek van hun held en stijlicoon zelf reeds in het voorprogramma van `the Modfather` Paul Weller in diens eigen Londen.

De release van het album Shorland markeert het einde van een tijdperk, waarin de band naar zijn juiste vorm heeft gezocht. Het begint met vele audities, en het eindigt met een band waarin alle puzzelstukjes op de juiste plek zijn gevallen. Zo klinken ze ook: strak, vet en onontkoombaar.

Bezetting:

Felix Maginn: guitar, vocals

Phil Tilli: guitar

Marcin Felis: bass

Rob Klerkx: drums

Eddy Steeneken: keyboards

Voorprogramma
Het voor programma zal verzorgt worden door STEED.

Begonnen in de zomer van 2006 als een 4-mans powerpop band. Ze spelen up tempo catchy pop/rock songs beinvloed door Paul Weller, The Beatles and Supergrass. Na een paar maanden hard werk en schrijven nieuwe materiaal maakte de band hun eerste EPin de Legacy Studio in Zwaagdijk (Holland). Op dit moment is de band bezig met promotie van hun debut EP in alle clubs in Nederland. So, check them out!

Kaarten verkrijgbaar via ticketservice en aan de kassa van de Waerdse Tempel. www.waerdsetempel.nl

Event: Moke
Datum: 6 oktober 2007
Zaal open: 20.00uur (Grote Zaal)
Entree: E 9,- ex fee
Leeftijd: 16+

---- --