Gemeente Groningen

donderdag 4 oktober 2007:
Opening nieuwe schaatsseizoen

Ondanks de zomerse temperaturen start aanstaande zaterdag 6 oktober het nieuwe schaatsseizoen in Sportcentrum Kardinge! IJsliefhebbers kunnen dan de schaatsen weer onderbinden en volop genieten van de wuivende rietkragen en koek en zopie in Sportcentrum Kardinge.

Voor mensen die nog niet kunnen schaatsen of juist hun techniek willen verbeteren worden er 8-weekse schaatscursussen aangeboden die starten in de week van 22 oktober. Iedere week wordt er onder begeleiding van een ervaren instructeur een schaatsles gegeven.

De jongere ijsliefhebbers kunnen in het nieuwe schaatsseizoen onder andere ijshockeyen of de nieuwe cursus Kiddance on Ice volgen!

Bij het nieuwe schaatsseizoen horen ook spannende schaatswedstrijden in Sportcentrum Kardinge. In het weekend van 29 en 30 december zullen onze Nederlandse toppers weer de strijd aangaan tijdens het AEGON Nederlands Kampioenschap Allround. Ook in het weekend van 8 en 9 maart is er een spannende wedstrijd gepland, de Zilveren Schaats VPZ Gruno Bokaal.

Met al deze activiteiten in het vooruitzicht belooft het weer een mooi schaatsseizoen te worden!

Voor meer informatie zie www.kardinge.nl