Time : 10:00:00
Date : 25 September 2007
Sender Name: MENCH INDUSTRY

MENCH INDUSTRY-ELECTROLUX: OPENDEURDAG op 7 OKTOBER 2007

Sinds meer dan een eeuw is MENCH INDUSTRY gespecialiseerd in de installatie van alle machines voor het wassen, drogen,reinigen en afwerking van textiel. De firma is de officiële Belgische verdeler van ELECTROLUX LAUNDRY SYSTEMS, de grootste fabrikant ter wereld van machines voor industriële wasserij.

Het cliënteel van MENCH INDUSTRY strekt zich uit van bijvoorbeeld een Champion supermarkt die de werkkledij van haar personeel behandelt, tot het Conrad Hilton Hotel dat per dag meer dan twee ton reinigt.

Deze klanten kunnen onderverdeeld worden in volgende sectoren:
-De private industriële wasserij.

-De geïntegreerde wasserij (ziekenhuizen, rusthuizen, kribben, gevangenissen, hotels, restaurants).

-Het automatisch wassalon (leider op de Belgische markt).
-De LAGOON nieuwkuisshop: een nieuw en revolutionair procédé, als enige in zijn soort goedgekeurd door WOOLMARK en door grote kledingmerken (Armani, Gucci, Boss, Diesel, Cavalieri) gebruikt wordt.

MENCH INDUSTRY bevestigt opnieuw haar passie voor waskwaliteit met het nieuwe LAGOON SYSTEEM, een revolutie voor het reinigen van delicate stoffen zonder gebruik te maken van solventen. U kan deze wereld en haar nieuwste ontwikkelingen (zoals Generatie 4000) ontdekken op 7 oktober 2007 tussen 10 uur en 17 uur.

Hierbij zullen in de Georges Rodenbachlaan 61 te 1030 Schaarbeek (Brussel) ook kunstwerken van de artiest Luc Godar tentoongesteld zullen worden.

Tom Guillaume
Sales Department
0472 / 101 435