Politie Gelderland-Zuid

Aanrijding op N320

Ravenswaaij, 07-10-2007 o Op de Provincialeweg N320 in Ravenswaaij reed een 58-jarige man uit Rijswijk in de richting van zijn woonplaats. Hij werd door een bestelbusje ingehaald. Voordat deze hem helemaal gepasseerd was, stuurde de bestuurder van het busje alweer naar rechts. Hij raakte hierbij de linkerzijde van de auto. Hierdoor ontstond een aanrijding.

Beide autos kwamen in de berm terecht en sloegen over de kop. De auto van de 58-jarige man uit Rijswijk kwam in een droge sloot terecht. Hij werd samen met zijn vrouw voor controle naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel gebracht.

De bestuurder van het bestelbusje was er volgens een getuige lopend vandoor gegaan. De politie zag de vermoedelijke bestuurder 500 meter verderop lopen. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. De politie hield de 37-jarige man uit Maurik aan. Hij ontkent de bestuurder te zijn geweest van de bestelbus. De technische recherche gaat onderzoek doen om vast te stellen of de man de bestuurder is geweest.

(12)