RTL Group

Renate Verbaan tekent tweejarig contract bij RTL Nederland

Renate Verbaan en RTL Nederland hebben vandaag hun handtekening gezet onder een tweejarig contract. De komende seizoenen blijft Renate dus een vertrouwd gezicht bij de family of stations waar ze diverse programmas gaat presenteren. Op dit moment is de talentvolle beauty te zien bij RTL 5 in het reality-programma Lost In Tokyo. Vanaf maandag 8 oktober aanstaande begeeft ze zich bij dezelfde zender tien weken lang in de world of fashion in de Nederlandse versie van het programma Project Catwalk. Ook wordt dit seizoen duidelijk dat Renate zeker geen uitdaging uit de weg gaat in het nieuwe reisprogramma RTL Travel: Adrenaline.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4 en RTL 5: Renate is één van de grootste presentatietalenten van de Nederlandse televisie. Door haar veelzijdigheid is ze uitstekend in grote live programma's zoals de finales van Hollands Next Top Model en Hermans Helden. Maar ook op locatie, zoals bij RTL Travel, is ze bekwaam en prettig om naar te kijken. We zijn blij dat ze zich voor langere tijd bindt aan RTL.

Renate Verbaan: Het afgelopen jaar is voor mij gebleken hoezeer ik op mijn plek zit bij RTL Nederland. Ik teken dan ook zonder enige bedenkingen en met trots twee jaar bij. Mijn doel blijft de komende jaren met veel plezier en enthousiasme mooie programma's maken."

Het afgelopen jaar was Renate onder andere te zien in de Nederlandse versie van de Amerikaanse kijkcijferhit Beauty & The Nerd en nam ze de kijker mee naar opmerkelijke plekken op de wereld tijdens verschillende reizen in RTL Travels Hotlist.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie neemt u contact op met Susanne Kolfschoten van RTL Nederland communicatie, via 035-6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.