Provincie Noord-Holland

Datum


26-9-2007

Onderwerp

Afsluiting N504 in Langedijk

Carla van Twuijver

De provincie Noord-Holland voert asfalteringswerkzaamheden uit op de provinciale weg N504 te Langedijk, van de kruising N245 (Schagerweg) tot de kruising Voorburggracht (Noord-Scharwoude). Tijdens de werkzaamheden is de weg in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers.

In de periode van 8 oktober tot en met 26 oktober 2007 is de hoofdrijbaan op maandag tot en met vrijdag tussen 20:00 uur en 05:00 uur afgesloten voor het verkeer. Buiten deze tijden is het wegvak opengesteld.

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N242 en N245. Bestemmingsverkeer wordt ter plaatse omgeleid. De omleidingen zijn met borden aangegeven. (Brom)fietsers hebben geen last van de werkzaamheden. Industrieterrein Breekland blijft bereikbaar via de N245.

In de maanden oktober en november vinden ook onderhoudswerkzaamheden plaats aan de verkeersregelinstallaties en de openbare verlichting op de kruisingen N504/N245 en Voorburggracht/Dorpsstraat (Noord-Scharwoude). Een deel van deze werkzaamheden is gecombineerd met de asfalteringswerkzaamheden. De overige werkzaamheden leveren incidenteel verkeershinder op welke tijdig met borden zijn aangegeven.

Geef uw mening! Reageer op dit bericht