Project Gemeente Westland

Wateringveldse Polder
Informatieavond over nieuwe weg door Wateringveldse Polder Publicatiedatum: 26-09-2007

Op maandag 8 oktober 2007 organiseert de gemeente Westland een informatiebijeenkomst over het plan voor een nieuwe ontsluitingsweg door de Wateringveldse Polder. Deze zal plaatsvinden in de raadzaal van het gemeentekantoor in Wateringen (Dorpskade 1). De aanvang is 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Het plan om het glastuinbouwgebied Wateringveldse Polder beter te ontsluiten is niet nieuw. In het verleden is meermalen met bewoners en bedrijven in het gebied gepraat over het tracé. Thans is het moment aangebroken waarop het definitieve ontwerp van het tracé kan worden gepresenteerd. Ook de planning en procedure zullen tijdens de bijeenkomst aan bod komen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en reacties op het ontwerp te geven.

Infrastructuurregeling Glastuinbouwgebieden
De nieuwe weg wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Dienst Landelijk Gebied van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit in het kader van de Infrastructuurregeling Glastuinbouwgebieden (IRG). Primair doel van het project is de infrastructuur in het gebied zodanig te verbeteren dat de glastuinbouw een impuls krijgt.

Aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen op 8 oktober zijn te verwachten. Aanmelden per e-mail kan als volgt: konkenhout@gemeentewestland.nl of telefonisch:0174-672807.