Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud N198 tussen De Meern en Harmelen

Vanaf maandag 8 oktober 2007 tot en met woensdag 17 oktober 2007 voert de provincie Utrecht asfaltonderhoud uit op de N198 (Utrechtsestraatweg ) in de gemeenten Utrecht en Woerden. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Rijksstraatweg in De Meern (hmp. 62.27) en de Acacialaan/Molenbrug in Harmelen (hmp. 59.98). Voor de werkzaamheden moet de weg worden afgesloten. Dat gebeurt in de avonden en nachten, tussen 19:00 uur en 06:00 uur de volgende ochtend. In het weekend van zaterdag 13 t/m zondag 14 oktober zullen er geen werkzaamheden zijn. De omleidingen worden ter plaatse met borden aangegeven.

Overzicht werkzaamheden

. Verwijderen van markeringen.

. Verwijderen van de asfaltdeklaag d.m.v. frezen.
. Aanbrengen van nieuw asfalt.

. Aanbrengen van nieuwe markeringen, volgens de laatste, uniforme richtlijnen.

Verkeershinder en bereikbaarheid
Tijdens de afsluiting 's avonds en 's nachts wordt het verkeer als volg omgeleid:
. Doorgaand verkeer naar Harmelen wordt omgeleid via de A12 afrit Woerden en volgt de omleidingsborden naar Harmelen.
. Verkeer vanuit Harmelen in de richting van De Meern en Utrecht volgt de omleidingsborden naar Woerden en dan via de A12 naar De Meern en Utrecht.
. Fietsers worden omgeleid via de Harmelerwaard/Zandweg.

Aanwonenden zijn schriftelijk geïnformeerd over de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden kunnen zij hun pand normaal bereiken. Alleen bij het aanbrengen van de nieuwe deklaag is dit gedurende korte tijd (1oe uur) niet mogelijk.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer G. Klomp van de provincie Utrecht, tel. 06-53698613.


---- --