RTL Group

Nieuwe gezichten in tweede seizoen advocatenserie 'Shark' bij RTL 4

RTL 4 zendt vanaf maandag 8 oktober nieuwe afleveringen uit van de Amerikaanse advocatenserie Shark. In een gloednieuw seizoen twee maakt een aantal nieuwe gezichten hun opwachting. Hoofd openbaar aanklager Sebastian Stark (James Woods) en Jessica Devlin (Jeri Ryan) krijgen een nieuwe baas, Lloyd Cutler (gespeeld door Kevin Pollack, bekend van onder meer Ricochet en A Few Good Men).

Sebastian Stark blijft overschrokken in zijn eigenzinnige aanpak van zaken en neemt zijn jonge groep openbaar aanklagers ook ditmaal op sleeptouw. In de eerste aflevering van het tweede seizoen staat Stark, in een zaak waarin een bekend Hollywoodkoppel is vermoord, met lege handen als zijn belangrijkste getuige omkomt door een autobom. Stark vraagt bij hoge uitzondering Jessica Devlin om hulp. Zij zorgt ervoor dat Sebastian hulp krijgt van de jonge en heethoofdige advocaat Danny Reyes (Kevin Alejandro), die ook voor de georganiseerde misdaad eenheid werkt. Samen nemen ze het op tegen een lid van de Russische maffia die zijn tegenstanders een voor een uit de weg ruimt. Maar Stark ontdekt ook dat Reyes wellicht niet is wie hij zegt te zijn.

Na gedane zaken is Stark dolbij zijn tienerdochter Julie (Danielle Panabaker) thuis te treffen. Ze meldt hem dat ze hun vader-dochterrelatie graag wil herstellen. Wat Stark niet weet, is dat in de nieuwe afleveringen een hereniging met zijn ex-vrouw (gespeeld door Orla Brady) niet ver weg is. Daarnaast neemt de aanvankelijk vijandige relatie tussen Stark en Devlin ook een wending, waarin de spanning tussen beiden toeneemt.

Uitzending: RTL 4, vanaf maandag 8 oktober, elke maandag tussen 21.30 en 22.25 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Bos, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035
- 6718938 of yvonne.bos@rtl.nl. Fotomateriaal is verkrijgbaar bij de afdeling mediadocumentatie, tel 035-671 8553 of via mediadocumentatie@rtl.nl.