RTL Group

Exclusieve documentaire 'Victoria Beckham - coming to America' bij RTL 5

Deze zomer verhuisde s werelds beroemdste voetbalvrouw naar Los Angeles en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Manlief David verruilde het Spaanse Real Madrid voor de Amerikaanse club Los Angeles Galaxy en Victoria stond vierkant achter deze carrièremove. In de documentaire Victoria Beckham Coming To America, die aanstaande maandag 8 oktober bij RTL 5 te zien is, krijgt de kijker een zeer exclusief kijkje achter de schermen bij de familie Beckham.

Zo volgen de cameras Victoria in haar zoektocht naar een nieuwe woning voor haar gezinnetje. Posh Spice kan haar lol niet op in LA, waar ze helemaal op haar plek is, omdat in Amerika alles nu eenmaal larger than life is. Mevrouw Beckham laat aan haar nieuwe omgeving zien dat ze niet zomaar een Europees stijlicoon is. Ze heeft een eigen jeans- en zonnenbrillenlijn, parfum en schreef de stijlbijbel That Extra Half An Inch. Om te tonen dat ze credible is, verschijnt ze op zon beetje elke rode loper die Hollywood rijk is.

Maar ook van zelfkennis is deze ambitieuze dame niet gespeend. In de documentaire zorgt ze voor hilarische momenten door publiekelijk de spot met zichzelf te drijven. Tussen de bedrijven door zorgt Victoria natuurlijk ook voor haar drie zoontjes, steunt ze David waar ze kan en gaat ze en passant ook nog op voor haar rijbewijs.

Victoria Beckham Coming To America schetst een exclusief portret van deze veelgesproken vrouw die al sinds de jaren negentig, helemaal na haar huwelijk met David Beckham, in de spotlights staat.

Uitzending: RTL 5, maandag 8 oktober, tussen 20.30 en 21.30 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Smit, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035
- 6718977 of karin.smit@rtl.nl. Fotomateriaal is verkrijgbaar bij de afdeling mediadocumentatie, tel 035-671 8553 of via mediadocumentatie@rtl.nl