Ingezonden persbericht


Persberichten

Tot 16 november inzenden voor Techni-Show Innovatie Awards 2008

Publicatiedatum: 08-10-2007

Prijzen leiden tot heel veel publicitaire aandacht. Daarom mogen de Techni-Show Innovatie Awards zich in een groeiende belangstelling verheugen. Werden er 2 jaar geleden 38 producten als Innovator aangemerkt, verwacht de organisatie dit aantal in 2008 te overtreffen. Tot en met vrijdag 16 november kunnen exposanten van de Techni-Show machines, gereedschappen, randapparatuur en toebehoren inzenden. Dinsdag 11 maart - de eerste dag van de Techni-Show - wordt bekend gemaakt welke inzendingen de juryprijs en de publieksprijs in de wacht hebben gesleept.

De inzendingen worden als Innovator aangemerkt als ze in 2007 of in 2008 op de markt zijn gebracht dan wel worden gebracht, ze mogen geen inbreuk maken op enig octrooirecht, en moeten voldoen aan de CE markering. Een vakjury bestaande uit hoofdredacteuren van toonaangevende vakbladen zal uit de Innovators de genomineerden kiezen voor de zilveren, gouden of platina Techni-Show Innovatie Award 2008.

De nomineés komen ook in aanmerking voor de Techni-Show Innovatie Award Publieksprijs. Via de grote vakbladen en een aantal websites kunnen bezoekers van de beurs stemmen op hun eigen favoriet. Is de inzending in Nederland geproduceerd, dan ligt ook nog de Made in Holland Award in het verschiet. Deze laatste prijs is in het leven geroepen om aan te geven dat Nederland trots mag zijn op zijn eigen maakindustrie.

De nominaties worden 10 januari bekendgemaakt tijdens de persbijeenkomst over de Techni-Show en de ESEF.

De Techni-Show is de grootste machinevakbeurs in de Benelux. De beurs wordt van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ga voor meer informatie naar www.technshow.nl, e-mail technishow.awards@vnuexhibitions.com of bel Femke Haas van VNU Exhibitions, telefoon 030 2952710

.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (