RTL Group

'RTL Voetbal' scoort hoogste aantal eredivisie-kijkers sinds 2006

Niet alleen Heerenveen-spits Afonso Alves scoorde gisteren met zeven doelpunten in één wedstrijd een record in de Eredivisie, ook 'RTL Voetbal' haalde een nieuw seizoensrecord wat betreft de kijkcijfers. Gisteravond keken naar de samenvattingen van de zevende speelronde maar liefst 2,538 miljoen voetballiefhebbers, het hoogste aantal sinds 10 december 2006.

De kijkers zagen o.a. hoe Ajax in de blessuretijd gelijkmaakte, AZ in de blessuretijd de overwinning uit handen gaf, Feyenoord uit won van Vitesse, Twente de aansluiting met de top verstevigde en Heerenveen - mede dankzij hun Braziliaanse international - de toeschouwers op een recordoverwinning van 9 - 0 trakteerde.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.