Persberichten Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht, 08-10-2007

Geen overtredingen

DOORN/DRIEBERGEN/AMERONGEN- Op verschillende locaties moesten in totaal 20 automobilisten blazen. Niemand van hen had te veel gedronken.

Aangereden

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op zondagmiddag raakte een fietsster en een motorrijder gewond. Omstreeks 15.00 uur reed een 23-jarige motorrijder over de Hoofdstraat. Plotseling stak een fietster tussen de autos de weg over. De motorrijder botste tegen de fietsster, 39 jaar uit Driebergen, op en zij liep enkele schaafwonden op. De motorrijder liep een pijnlijke nek op. Beiden werden ter plaatse behandeld.

Beroofd

ELST- In de nacht van zondag op maandag werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 00.05 liep een 45-jarige vrouw uit Veenendaal over de Rijksstraatweg in de richting van haar auto. Plotseling werd zij vastgepakt door vier onbekende personen en zij vroegen om geld. De vrouw vertelde dat ze geen geld bij zich had en de daders renden vervolgens weg met een tas van haar. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug, 0900-8844.

Brand in toilet

VEENENDAAL- Op zondagmiddag ontstond er brand in een toilet van een cultureel centrum. Omstreeks 13.50 uur merkte een medewerkster dat er rook hing in het gebouw aan De Tinnenweide. De medewerkster zag dat de rook uit het toilet kwam en hier een handdoekautomaat in brand stond. De brandweer werd gewaarschuwd en bluste de kleine brand. Nadat de rook was opgetrokken kon iedereen het gebouw weer in. Uit onderzoek kwam naar voren dat een 11-jarige jongen uit Veenendaal verantwoordelijk was voor de brand. Hij werd thuis aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Laatst gewijzigd 08-10-2007 10:55 | © Politie Utrecht