Ingezonden persbericht


Micro Focus benoemt Reza Warnink tot General Manager Benelux en Scandinavië

HOOFDDORP, 8 oktober 2007 - Reza Warnink is de nieuwe General Manager Benelux en Scandinavië van Micro Focus. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor alle in- en externe activiteiten. In de komende tijd presenteert Warnink de groeistrategie van de regio's Benelux en Scandinavië aan alle relaties. Warnink werkt inmiddels ruim zeven jaar bij Micro Focus, waar hij begon als Commercieel Manager Nederland. Vervolgens werd hij als Country Manager Benelux verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux. In die functie heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het vergroten van de omzet en het verbeteren van de resultaten van Micro Focus in de Benelux.

"Scandinavië is een regio met veel potentieel, vooral in de financiële sector", zegt Warnink. "Ik zie deze stap als een grote kans om Micro Focus ook hier sterk te laten groeien. Dit zal uiteindelijk ook de regio Benelux ten goede komen. Ik vind het een eer dat mij deze verantwoordelijke taak is toevertrouwd."

# # #

Over Micro Focus
Micro Focus, lid van de FTSE 250, levert innovatieve software die ervoor zorgt dat bedrijven de waarde van hun bedrijfsapplicaties kunnen vergroten. Micro Focus Enterprise Application-software voor modernisering en beheer zorgt ervoor dat de applicaties van klanten snel zijn aan te passen aan marktveranderingen. Tevens ondersteunen Micro Focus-oplossingen moderne architecturen die lagere kosten en minder risico met zich meebrengen.

Ingezonden persbericht