Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Multivers Installatie uitgebreid
~ nu ook geschikt voor MS Windows Vista ~

Sliedrecht, 8 oktober, 2007 - Unit 4 Agresso, leverancier van bedrijfssoftware, heeft samen met Allinco Software Unit 4 Multivers Installatie geschikt gemaakt voor gebruik met MS Windows Vista. Daarnaast zijn de bestaande mogelijkheden uitgediept en is nieuwe functionaliteit toegevoegd. Unit 4 Multivers Installatie is de complete ERP-oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen in de installatiebranche. De software vergroot de interne efficiëntie en de inzichtelijkheid van bedrijfsprocessen en projecten. Hierdoor kan de ondernemer tijdig bijsturen of ingrijpen. Unit 4 Multivers Installatie is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de branche en Allinco, gespecialiseerd softwareleverancier voor de installatiebranche.

Unit 4 Multivers Installatie is ontworpen om in te spelen op de huidige trends in de branche. Dat betekent dat de structuur van het artikelbestand en de overige functionaliteit in de software volledig naadloos integreren met de standaarden binnen de installatiesector.

In de nieuwe versie zijn de standaard 'pulldown' menu's omgezet naar zogenaamde "lint" menu's. Hierdoor kan de gewenste programmafunctie voortaan nog sneller worden aangeklikt. Daarnaast is het pakket in functioneel opzicht op tal van fronten uitgebreid.

Document beheer
Digitale documenten zijn eenvoudig op te bergen in het betreffende projectdossier door ze te slepen met de muis. Hierna is deze informatie in principe voor alle leden van het projectteam toegankelijk.

Digitale werkbon
Het is mogelijk om te werken met een 'digitale werkbon' in Unit 4 Multivers Installatie. Hierdoor zijn servicemonteurs in de buitendienst in staat om (via draadloos internet) nieuwe serviceopdrachten op hun PDA te ontvangen. Ook de terugkoppeling van de monteur naar de moedercomputer (bestede uren, verbruikt materiaal) vindt langs dezelfde weg plaats. Dit maakt snelle facturatie mogelijk.

Planning
Ter ondersteuning van de servicemanager is een tweetal extra functies toegevoegd. Zo is op grafische wijze inzicht te verkrijgen in de benodigde capaciteit voor de uitvoering van preventieve onderhoudsbeurten of periodieke inspecties in de komende periode. Daarnaast zijn toegewezen opdrachten op te slaan in de monteuragenda's. Deze zijn op hun beurt weer te exporteren naar MS Outlook.

Voorraadreserveringen
Voor projecten of serviceopdrachten benodigde materialen welke bij de gebruiker op voorraad aanwezig zijn, bestaat nu de mogelijkheid om deze materialen binnen de voorraad te reserveren. Uiteraard wordt hiermee door het besteladvies programma rekening gehouden, zodat op basis van de economische voorraad het besteladvies wordt gegenereerd.

Versies
Unit 4 Multivers Installatie is beschikbaar in twee versies: een standaardversie en een Extended-versie voor organisaties met meerdere werkmaatschappijen, waarbij monteurs ook regelmatig op projecten van zusterbedrijven werkzaam zijn. Tijdens het boeken van de weekstaten worden hierbij automatisch financiële rekening-courantboekingen gegenereerd. Daarnaast beschikt de Extended-versie over een werkmaatschappijoverkoepelend relatie- en artikelbestand. Beide uitvoeringen bieden keuze uit diverse optionele uitbreidingen, waaronder de speciale module voor Contracten & Service.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¤ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

Over Allinco
Allinco is al sinds 1982 gespecialiseerd in software voor project- en servicegerichte organisaties en is daarnaast actief op het gebied van professionele kantoor­automatisering. Allinco concentreert zich op de verregaande ondersteuning van het primaire bedrijfsproces van installatiebedrijven en is daartoe ook een strategische samenwerking aangegaan met Unit 4 Agresso. Meer informatie: www.allinco.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

PRWEEK - International Consultancy of the Year finalist, 2006 PRWEEK - Top ten all-sector agency, 2005 & number one in UK technology PR league, 2003, 2004, 2005
CNET Networks, UK Technology PR Campaign of the Year winner, 2006 Chartered Institute of Public Relations (CIPR) Excellence finalists, 2006 Best Companies - Michelin-rated one star accreditation, 2006 The Holmes Report - Top Ten international consultancies, 2005 & European SABRE awards finalists, 2006

-------------------------------

LEWIS Communications BV - KvK 14066694 - Hoevenweg 29 - 5652 AW - Eindhoven