Ingezonden persbericht


Persbericht

CIBER Nederland breidt directie uit
~ constante groei vraagt om nieuwe structuur ~

Eindhoven, 8 oktober 2007 - Erik Gouka en Wil Daniels treden toe tot de directie van full service IT-dienstverlener CIBER Nederland. Het bestuur bestaat hierdoor voortaan uit vier mensen. Naast Gouka en Daniels zijn dit Algemeen Directeur Tom van den Berg en Financieel Directeur Peter Subnel. De uitbreiding van het bestuur is noodzakelijk door de groei die het bedrijf doormaakt.

Erik Gouka heeft de dagelijkse leiding over de tak Technology Solutions. Voor hij in 2003 bij CIBER in dienst trad, had hij zijn eigen adviesbureau, BTS Consulting. Binnen het management team is hij verantwoordelijk voor sales en marketing. Wil Daniels is sinds 2005 werkzaam bij CIBER en heeft ruim 16 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, onder andere bij BSO en PricewaterhouseCoopers. Hij staat aan het hoofd van de afdeling Enterprise Application Solutions (EAS) en heeft ook recruitment in zijn portfolio.

"In 1997 zijn we met 10 werknemers gestart en inmiddels telt het personeelsbestand 350 leden en worden er daarnaast nog 100 man extern ingehuurd", aldus Tom van den Berg, directeur bij CIBER Nederland. "Om alle bedrijfsprocessen goed te kunnen beheren, moest de directie worden uitgebreid van twee naar vier man. We hebben met Erik Gouka en Wil Daniels twee uitstekende mensen gevonden die de verdere groei van CIBER Nederland kunnen faciliteren."