Ingezonden persbericht


Persbericht

MegaSellers komt met nieuwe dienstverlening voor MKB Live Server Beheer neemt controle en beheer van ICT-infrastructuur uit handen

Houten, 8 oktober 2007 --- Onder de naam Live Server Beheer komt MegaSellers met een nieuwe service voor het Midden- en Kleinbedrijf. Net als in elk ander segment van het bedrijfsleven is het feilloos functioneren van server en PC's in een organisatie cruciaal. MegaSellers lanceert nu een even innovatieve als eenvoudige oplossing voor het op afstand beheren van de infrastructuur van kleine tot middelgrote organisaties.

Live Server Beheer is een dienst van MegaSellers waarmee online alle bedrijfskritische ICT-processen dag en nacht, 7 dagen per week, worden gecontroleerd. In geval van problemen worden deze direct opgelost. De gang van zaken binnen de ICT-infrastructuur van de aangesloten bedrijven is zichtbaar in het controlecentrum bij MegaSellers. Het betreft niet alleen het functioneren en controleren van de hardware, maar ook van de bedrijfsprocessen. MegaSellers neemt hiermee de verantwoordelijkheid van de ICT-status uit handen. Daarnaast bespaart de ICT-afdeling op deze manier enorm veel tijd.

In het controlecentrum worden haperende werkprocessen direct zichtbaar gemaakt. Systeemfuncties die twijfelachtig zijn en zouden kunnen leiden tot calamiteiten, worden gesignaleerd, opgespoord en in overleg met de klant verholpen. Het gaat bijvoorbeeld om processen bij de klantenservice, de website, de belasting van de server en zo meer. Alle bedrijfsprocessen kunnen door MegaSellers gemonitord worden.

"Het is een complete dienst", zegt René Perridon, bij MegaSellers verantwoordelijk voor Live Server Beheer. "De klant heeft geen omkijken meer naar de functionaliteit van zijn systemen. Bovendien meet ons systeem trends die een verhoogd risico inhouden. Loopt de processor goed, hoe is de situatie in opslag en beveiliging, werken de switches? Aan klanten met een webwinkel stuurt het systeem elke vijf minuten een fictieve bestelling. Komt die door dan weten we zeker dat een echte bestelling ook doorkomt. Een potentiële koper haakt razendsnel af als blijkt dat een website niet goed functioneert."

Over MegaSellers Automatisering
MegaSellers Automatisering heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen ICT oplossingen en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast ICT oplossingen en Services biedt MegaSellers Automatisering ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl.