Gemeente Wassenaar

Lancering Beeldmerk Wassenaar aan de slag

De gemeente Wassenaar wil graag dat alle inwoners van Wassenaar elke dag van de openbare ruimte in onze mooie gemeente kunnen genieten.

Daarom investeren wij de komende jaren extra in onderhoudswerkzaamheden aan onder andere wegen, gebouwen, plantsoenen en speeltoestellen.

Wassenaar aan de slag!

De afgelopen jaren is er op een aantal plaatsen in Wassenaar onvoldoende geïnvesteerd in onderhoud. Daarom maken we nu een inhaalslag. Totaal gaat het om een eenmalige investering van 5 miljoen euro en wordt er jaarlijks 3 ton extra voor onderhoud uitgetrokken. Dat is heel veel geld, maar we willen graag dat de openbare ruimte weer het visitekaartje van onze gemeente wordt.

Wij informeren u graag

De gemeente Wassenaar vindt het belangrijk alle inwoners van Wassenaar op de hoogte te houden van wat er de komende jaren precies gaat gebeuren. Niet alleen over het mooie eindresultaat dat we willen bereiken, maar ook over de werkzaamheden die daarvoor nodig zijn. Want in een aantal gevallen zult u hier overlast van kunnen ondervinden. Uiteraard zullen we dat tot een minimum beperken door u tijdig te informeren wat er bij u in de straat of buurt gaat gebeuren.

Kom 16 oktober naar de Muziekkoepel

Om de werkzaamheden en de informatie daarover een herkenbaar gezicht te geven, wordt een speciaal beeldmerk ontwikkeld voor Wassenaar aan de slag!. Dinsdag 16 oktober a.s. om 18.00 uur wordt dit beeldmerk onthult bij de Muziekkoepel op het Burchtplein. Alle Wassenaarders zijn hiervoor van harte uitgenodigd. U ontvangt dan tevens informatie over de plannen voor de komende jaren.

Wij zien u graag op dinsdag 16 oktober.

Met vriendelijke groet,

Burgemeester en wethouders van Wassenaar,

Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl