Ingezonden persbericht


Persbericht

Eindhoven, 8 oktober 2007

The Clancy Group, één van de grootste bouwbedrijven in Groot-Brittannië, heeft de bedrijfssoftware IFS Applications geselecteerd om zijn processen te optimaliseren. Clancy Group wil onder meer zijn systemen integreren en voortdurend op de hoogte zijn van de kosten van de lopende bouwprojecten. Het contract heeft een waarde van ruim 1 miljoen euro. De implementatie van de software vindt in de komende twee jaar plaats bij alle vestigingen van Clancy Group.

Voor het volledige Engelstalige bericht: http://www.ifsworld.com/news_events/press_release_archive/2007-10-03_clancy_group.asp?prcat=home

--------------

Over IFS
IFS ontwikkelt en levert componentgebaseerde applicaties voor middelgrote en grote ondernemingen en organisaties die snel op marktveranderingen willen inspelen. IFS bestaat sinds 1983 en heeft inmiddels wereldwijd zo'n 2.600 medewerkers. Van IFS Applications verscheen onlangs de zevende generatie. Dankzij de open, componentgebaseerde structuur is de oplossing zeer gebruiksvriendelijk en snel te implementeren en te onderhouden. De software is in 54 landen beschikbaar en in 22 talen. IFS heeft wereldwijd ruim 600.000 gebruikers in de sectoren aerospace & defense, automotive, high-tech, industriële productie, procesindustrie, retail, constructie, contracting, service & facilities management en utilities & telecom. IFS Applications biedt ERP-functionaliteit op het gebied van onder meer productie, supply chain management (SCM), customer relation management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM), asset management, performance management (CPM) en Maintenance, Repair and Operations (MRO). In de Benelux werkt IFS voor klanten als Helpman, BV Koninklijke Kempen & Begeer (Gero), Amefa, Hertel, Bart's Retail, Marskramer en Intertoys. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs van Stockholm (XSSE: IFS). Meer informatie: www.ifsnl.com.

Meer persinformatie:

IFS
Renske van der Weijden
Telefoon: +31 (0)40 292 3292
Email: renske.van.der.weijden(at)ifsnl.com

Wisse Kommunikatie
Francine Loos
Telefoon: +31 (0)26 4431523 / +31 (0)6 11041 635
Email: francine.loos(at)wisse-worldcom.nl