Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DomainNews.com richt zich op Nederlandse markt

Amsterdam, 6 September 2007 - Als logisch gevolg op de grote markt voor internet-domeinnamen in Nederland is er per 01 October j.l. een lokale dochter opgestart van het succesvolle DomainNews.com. In aanvulling op het algemene nieuws uit de domeinindustrie richt DomainNews.nl zich meer op de Nederlandse markt. Daarmee beantwoordt het gerenommeerde DomainNews de groeiende vraag naar nieuws over domeinnamen in Nederland, die de groei reflecteert van het aantal professionals dat in Nederland met domeinnamen de kost verdient.

Er zijn in Nederland inmiddels enkele tienduizenden professionals die zich als jurist, provider of domainer in meer of mindere mate op de markt van de domeinnamen richten. Tot op heden was er echter geen Nederlands orgaan dat centraal in de behoefte aan nieuws voorzag. Met DomainNews.nl komt daar verandering in; bezoekers blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen hun eigen nieuws inzenden ter publicatie voor de eigen community.

DomainNews.com, is één van de grootste nieuwssites in de industrie met maandelijks tot 100.000 bezoekers die het medium eens of vaker per maand bekijken.

Vr gr,
Sander Scholten
Editor DomainNews.nl

Editor DomainNews.nl
editor@domainnews.nl
+352 20202322
+31 611625540