Music Store start met verkoop TelegraafTickets

08/10/2007 17:19



Rigusound



Music Store en TelegraafTickets gaan samenwerken op het gebied van ticketing. Vanaf 1 oktober 2007 zullen de TelegraafTickets in alle winkels van Music Store te verkrijgen zijn. Beide partijen hebben er vertrouwen in dat men door deze samenwerking de klanten een betere service kunnen bieden, zodat men nog meer kan profiteren van leuke acties en aantrekkelijk prijsvoordeel.

Via TelegraafTickets.nl kunnen de consumenten online hun entreetickets uitprinten. De TelegraafTickets die eerst alleen online verkrijgbaar waren, zijn per 1 oktober 2007 ook in de Music Store winkels verkrijgbaar.

Manuelle Bamberg, Product Manager New Business Music Store: "Door de samenwerking met TelegraafTickets kunnen wij onze klanten een groter assortiment aanbieden van attractieparken, evenementen, concerten en beurzen. Daarnaast zullen wij samen grotere acties op kunnen zetten. Deze zullen dan tegelijkertijd in de Telegraaf alsmede in de folder en winkels van Music Store gepromoot worden."

Mark Deusien, Manager Marktontwikkeling De Telegraaf: "Ook consumenten die geen toegang hebben tot www.telegraaftickets.nl of geen online betalingen kunnen verrichten, kunnen door deze samenwerking met Music Store profiteren van de voordelen."

In oktober zal deze samenwerking direct groot afgetrapt worden met een spectaculaire Herftsactie met maar liefst 20 attractieparken! De klant profiteert tijdens deze actie van kortingen op de entreetickets die op kunnen lopen tot wel 8,50 per ticket.