Politie Gelderland-Zuid

Viertal aangehouden na diefstal tankstation

Nijmegen/Elst, 08-10-2007 o De politie in Nijmegen heeft zondagmiddag drie vrouwen en een man aangehouden op verdenking van diefstal. De vier zouden omstreeks half drie diverse etenswaren hebben gestolen bij een tankstation aan de A325 bij Elst (politieregio Gelderland-Midden). Omdat het politieonderzoek ook door dat korps wordt gedaan hieronder het door hen gepubliceerde nieuwsbericht:

Na de diefstal zouden de daders er in een auto vandoor zijn gegaan. Aan de hand van het signalement van de daders en het kenteken van de auto, hebben politieagenten - die verkeersregelend bezig waren naar aanleiding van een aanrijding - het viertal op de Waalbrug bij Lent aangetroffen. Toen de agenten de vier wilden aanhouden, gingen zij er echter vol gas vandoor richting het centrum. Na een korte achtervolging kon het viertal even later op de Derde Walstraat in Nijmegen alsnog worden aangehouden.

De vier zijn voor nader onderzoek overgeleverd aan Gelderland-Midden en zitten nog vast. Het gaat om een 22-jarige man en een 20 jarige vrouw uit Arnhem en een 19 en 20-jarige vrouw uit Huissen.