Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt blauwe brommobiel

Echteld, 08-10-2007 o De politie is op zoek naar een donkerblauwe brommobiel die na een aanrijding met een fietsster zondagmiddag rond 17.00 uur in Echteld zou zijn doorgereden. De fietsster, van 37 jaar uit Lienden, raakte als gevolg van de aanrijding dermate gewond dat zij voor behandeling naar een ziekenhuis moest. De aanrijding gebeurde op de kruising Spoorstraat/Pijpstraat.

Een donkerblauwe brommobiel, met een bord 45/km op de achterzijde, sloeg vanaf de Spoorstraat linksaf de Pijpstraat in en liet de vrouw, die uit tegenovergestelde richting kwam en op het fietspad reed, niet voor gaan. De 37-jarige fietsster is toen tegen de rechterzijde van de brommobiel aangekomen en is ten val gekomen.

De brommobiel is vervolgens gewoon door gereden en heeft het slachtoffer, hevig bloedend en met diverse verwondingen, achtergelaten. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Ook mensen die weten wie er met een donkerblauwe brommobiel rijdt in de omgeving van Echteld, IJzendoorn en Ochten wordt verzocht om contact op te nemen met politieteam Neder-Betuwe.
(08)