BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 5 oktober 2007

NIEUW NIEUWSMAGAZINE OP RADIO 1: BNN TODAY

BNN geeft de avond van Radio 1 een nieuwe smoel. Maandag 8 oktober start een compleet nieuw programma over de wereld om je heen: BNN Today. Dit magazine gaat over het nieuws van de dag en wordt gepresenteerd door Willemijn Veenhoven. BNN Today is er elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 21.00 uur tot 22.00 uur op Radio 1.

BNN Today start met een uitgebreid nieuwsoverzicht, in samenwerking met de redactie van NOS Headlines. Verder iedere dag: Exit Holland. In dit item vertellen jongeren die Nederland hebben verlaten over opvallende ontwikkelingen in hun nieuwe thuisland. BNN Today sluit iedere avond af met een live-verslag van een event dat op dat moment aan de gang is; van een première tot aan de start van de ramadan. Verder wil BNN Today graag weten wat voor de luisteraar het nieuws van de dag is.

Verschillende sidekicks nemen plaats naast presentatrice Willemijn Veenhoven. Rob Wijnberg (NRC Next), Leon Verdonschot (VARA/Nieuwe Revu), Rutger Castricum (GeenStijl), Regina Romeijn (NCRV) en Nabil Aoulad Ayad (cabaretier) geven hun visie over wat er afspeelt in de wereld.

BNN Today is de opvolger van BNN United.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marieke Saly, tel: 035-6555321, e-mail: marieke.saly@bnn.nl