Ingezonden persbericht


Juniper Networks presenteert netwerkoplossingen en software op de Broadband World Forum Europe 2007


* Wanneer: 8 t/m 11 oktober 2007

* Waar: Estrel Convention Centre in Berlijn (standnr. 10002)
* Sprekers: Scott Kriens, Paul Gainham, Nils Swart

Van 8 tot en met 11 oktober 2007 vindt het Broadband World Forum plaats in het Estrel Convention Centre in Berlijn. Juniper Networks is hier aanwezig om zijn brede scala aan netwerkoplossingen te tonen. Het standnummer van Juniper Networks is 10002.

Juniper Networks, Inc. (NASDAQ: JNPR) toont tijdens het Broadband World Forum Europe 2007 zijn portfolio van high-performance oplossingen voor netwerkdiensten. Voorbeelden hiervan zijn IPTV en multiplay-diensten. Juniper Networks demonstreert ook zijn JUNOS-software. Deze veelzijdige software is hét besturingssysteem voor alle producten van Juniper Networks. Scott Kriens, directeur van Juniper Networks, heeft een actieve rol in het conferentieprogramma.

Op de stand van Juniper Networks is een demonstratie te zien van live IPTV Multicast Advertising in samenwerking met Packet Vision. De twee partijen combineren de ERX310 van Juniper Networks en de Packet Vision PV1000 voor een efficiënt multicasting-netwerk op basis van IP.

De T1600 Core Router van Juniper Networks behaalde dit jaar een finaleplaats in de Infovision Awards, in de categorie 'Networks Innovation and Advances'. De Infovision Awards-uitreiking is onderdeel van de Broadband World Forum en vindt plaats op dinsdag 9 oktober om 11.30 uur.

Sessies

De volgende drie sprekers nemen namens Juniper Networks deel aan de interactieve sessies:


· Scott Kriens, directeur van Juniper Networks, neemt deel aan de plenaire paneldiscussie Creating Technological Innovations - Taking Advantage of Opportunities op dinsdag 9 oktober van 9.00 uur tot 10.30 uur.


· Paul Gainham, Directeur Service Provider Marketing EMEA van Juniper Networks, presenteert de panelsessie King of the Metro - Ethernet yes, but what else?


· Nils Swart, Technical Lead Carrier Ethernet Solutions van Juniper Networks zal deelnemen aan een paneldiscussie op donderdag 11 oktober 2007 van 9.00 uur tot 10.30 uur.

Pers- en analistenbijeenkomsten

De pers en analisten kunnen op het Broadband World Forum praten met afgevaardigden van Juniper Networks over uiteenlopende onderwerpen betreffende netwerktechnologie en markttrends. Om een afspraak te plannen, kunt u contact opnemen met Penny Still van Juniper Networks via +44 (0) 1372 385 692 of pstill@juniper.net.

Over Broadband World Forum Europe

Broadband World Forum toont de nieuwste technologie, ontwikkelingen, uitdagingen, diensten en applicaties op het gebied van breedband, toegespitst op de Europese markt. Zo ondersteunt het World Forum bij strategie-evaluatie en bij het nemen van zakelijke beslissingen. Meer informatie is te vinden op: http://www.iec.org/events/2007/bbwf .

Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in krachtige netwerktechnologie. Juniper biedt een netwerkinfrastructuur die zorgt voor een omgeving die acuut reageren combineert met betrouwbaarheid. Dit maakt de versnelde inzet van services en applicaties mogelijk via één enkel netwerk. Zodat bedrijven optimaal presteren.



Ingezonden persbericht