Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Politie zoekt eigenaar gestolen fiets

Epe, 08-10-2007 o De politie van Epe is op zoek naar de eigenaar van een fiets die vrijdagmiddag 5 oktober is weggenomen bij een winkel aan de Hoofdstraat in Epe.

Dit naar aanleiding van een aanhouding van een 51-jarige fietsendief uit Zwolle. Deze man is die middag nadat hij een fiets had gestolen voor een winkel aan de Hoofdstraat door de politie aangehouden. Omdat de man een veelpleger bleek te zijn is hij ingesloten in Apeldoorn voor nader onderzoek.

Omstreeks 16.15 uur kreeg de politie een melding dat een man zich verdacht ophield in het centrum van Epe, waarbij hij vele interesse toonde voor enkele fietsen. Ter plaatse zagen politiemensen dat deze man een fiets meenam en met hoge snelheid wegfietste. Een achtervolging werd ingezet en de man werd staande gehouden op de St Jorisweg en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Daar bekende hij de diefstal. De man zal worden voorgeleid. De politie is op zoek naar de eigenaar van de fiets en verzoekt deze zich te melden via het landelijk telefoonnummer politie 0900-8844