Ingezonden persbericht


Persbericht

Ezwim versterkt zich met ervaren product manager

Jean Marc Provost verantwoordelijk voor Ezwim s Online Telecom Manager

Amsterdam, 8 oktober 2007 Ezwim, aanbieder van webdiensten om telecomkosten beheersbaar te houden en het service management te vereenvoudigen, heeft Jean Marc Provost aangesteld als product manager voor Ezwim s Online Telecom Manager, een oplossing die zich met name richt op de Telecom operators.

Provost werkte hiervoor bij LogicaCMG Telecom als Product Manager Customer Intelligence Management. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor het aanleveren van strategische informatie, waaronder het gebruik van mobiele data en klantgedrag, aan Telecom Operators.

Ik heb heel bewust voor Ezwim gekozen. Het technologische fundament van het productportfolio is fantastisch, maar belangrijker vond ik dat er bij Ezwim een duidelijke visie aanwezig is. Vandaag de dag gaat het Telecom operators niet alleen meer om inzicht in gemaakte kosten te geven. Voor Telecom operators wordt het echter wel steeds belangrijker om hun klanten door middel van services toegevoegde waarde te bieden. Ezwim heeft dit goed begrepen. , aldus Jean Marc Provost.

CEO Ron van Valkengoed is blij met de komst van Provost. Jean Marc heeft veel ervaring in dit specifieke segment en dat merk je. Daarnaast is hij zeer gedreven en denkt hij verder dan alleen de klantbehoefte van vandaag. Dat is een belangrijke eigenschap voor een product manager. We zijn dan ook blij dat Jean Marc voor Ezwim heeft gekozen

Over Ezwim

Ezwim, opgericht in 2001, is een Software-as-a-Service speler (Saas) die Telecom Expense Management (TEM) diensten levert aan bedrijven en Online Telecom Management (OTM) diensten aan telecom operators.

TEM diensten maken telecommunicatiekosten inzichtelijk en beheersbaar, en vereenvoudigen het administratieve proces op basis van zelfservice. OTM diensten stellen telecom operators in de gelegenheid hun klanten electronic bill presentment , analysis , split billing en fleet management aan te bieden. OTM diensten leiden tot een hogere klantretentie en lagere operationele kosten.

Ezwim is marktleider in Europa en ondersteunt 855.000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel. Klanten zijn onder meer Capgemini, Mexx, Epson, Tyco Electronics en de telecom operators Orange en Telfort.

Bezoek voor meer informatie over Ezwim en gedetailleerde informatie over deze oplossing www.ezwim.com

Voor meer informatie

Ezwim BV

Wendy van Meer
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com