Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nu ook in de Verenigde Staten
Nieuw bij Keycamp Holidays 2008: keuze uit vier campings verspreid over heel Florida

Amersfoort, oktober 2007 - Keycamp is een campingreisorganisatie die het buitenleven zo veel mogelijk combineert met het thuisgevoel. Deze specialist op het gebied van luxe campingvakanties kan nu al bekend maken dat de brochure voor 2008 wordt uitgebreid met de keuze uit vier bijzondere campings in Florida. Deze campings liggen verspreid over heel Florida dichtbij belangrijke attracties zoals Walt Disney World® Resort, de Golf van Mexico, nationale parken en de Keys. Ideaal voor een eigen unieke Florida - rondreis.

Vier nieuwe campings

Vanaf 2008 kunnen kampeerliefhebbers bij Keycamp terecht voor een unieke vakantie naar Florida. Iedereen kan naar eigen keuze een reis samenstellen met overnachtingen in één of verschillende van de vier met zorg geselecteerde campings. Voor Florida gelden alle voor Keycamp typerende gemakken: flexibel boeken van aankomst- en vertrekdata, betaalbare vluchten, het reizen langs verschillende campings, vooraf aanschaffen van tickets voor attracties, vooraf regelen van een huurauto etc. De eerste nieuwe camping in Florida ligt in Kissimee/Orlando, op minder dan een uur rijden van het vliegveld, vlakbij Walt Disney World® Resort en andere beroemde themaparken.

Ondergedompeld in de natuur

De tweede camping ligt in St. Petersburg aan de Golf van Mexico. Deze fraaie camping ligt 3 km van het strand en pal aan Pinella's Trail: een 55 kilometer lang pad speciaal voor fietsers, skaters en wandelaars. Busch Gardens Africa®, een gecombineerd safari- en pretpark, ligt vlakbij in Tampa Bay. Eveneens aan de Golf van Mexico ligt een camping in Naples, aan de rand van het Everglades National Park. Hier overnacht je in sfeervolle houten kabins en kun je overdag deelnemen aan een alligator-safari. Helemaal in het zuidwestpuntje van Florida, ligt de camping op Sugarloaf Key. Ook hier kun je jezelf onderdompelen in de natuur met excursies naar het Dry Tortugas National Park met zijn weelderige stranden en koraalriffen. Het bijzondere Key West met zijn gezellige haven en mooie stranden is zeker een bezoek waard en vooral de onvergetelijke zonsondergang hier moet je hebben meegemaakt.

Grote stap voor Keycamp
Met het aanbieden van vier nieuwe campings in Florida in 2008 zet Keycamp een grote stap: voor het eerst kunnen reizigers nu ook buiten Europa genieten van het maatwerk en de optimale service van Keycamp. Sinds het prille begin in 1976 met de nog altijd populaire camping La Pointe St-Gilles in Bénodet in Bretagne, heeft Keycamp geleidelijk aan een groot deel van Europa veroverd: met een keur aan luxe campings in Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië biedt Keycamp gezinnen met jonge kinderen en andere vakantiegangers flexibel maatwerk en zorgeloze en onvergetelijke vakanties. Vanaf 2008 is deze vertrouwde service dus ook beschikbaar voor reizen naar Florida. Kijk voor meer info op www.keycamp.nl/florida

Keycamp
Met als motto 'This is life' biedt de campingreisorganisatie Keycamp al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets die op de ruim 100 topcampings in Europa staan. Kenmerkend voor Keycamp is dat op alle campings eigen medewerkers aanwezig zijn en dat praktisch alle accommodaties eigendom zijn van Keycamp. Dankzij de zogenaamde Funstations is er onder begeleiding van deskundig personeel voor alle kinderen - van baby tot tiener - van alles te beleven bij Keycamp. Hiermee is ook voor de ouders een 'Keycamp Vakantie' écht een relax-vakantie. Zie ook www.keycamp.nl.