Nieuwe radiozender vanuit Delfzijl


Jonge zender met veel gezellige programma's
DELFZIJL, 20071008 -- Het radiostation Radio Triton uit Delfzijl is vanaf maandag 8 oktober van start gegaan met de nieuwe programmering. Het jonge station dat sinds januari dit jaar uitzend brengt overdag een leuke, vrolijke muziekmix met voornamelijk aandacht voor het populaire Nederlandstalige lied. Met de start van de programmering is ook de geheel nieuwe website online gegaan, waarmee we onze luisteraars nog beter kunnen informeren. Het radiostation draait volledig op vrijwilligers, bijgestaan door een aantal sponsoren.

Op dinsdagavond is er aandacht voor het Top40 Hitarchief en DanceClassics. Op de woensdagavond wordt de countryliefhebber op de hoogte gehouden van alle ins en outs op countrygebied.
Op vrijdagavond is er 'de vrijdagavondshow' met veel leuke muziek, ruimte voor verzoekjes en regelmatig een speciale themauitzending.

Op zaterdagavond wordt het programma 'de Mega Chart Top 30' uitgezonden. Gevolgd door de 20 grootste feesthits van dit moment in 'de Feest Top 20'.

Op zondagmiddag is er 'de Gezellige Zondagmiddag'. Elke week bekende NL-artiesten in de studio. Komende tijd o.a. Nienke (Je kan de pot op), Ray&Tamara, Danny Hoekstra, John Stevens en Total Roef.

Vanaf 14 november is er elke werkdag van 15:00 tot 16:00 een speciaal programma voor de kids helemaal in het teken van sinterklaas. Er is live verslag van de aankomst van Sinterklaas, leuke muziek voor de kids, en zelfs Sinterklaas komt nog langs in de studio!

Meer informatie is te vinden op de website: www.radiotriton.nl





Radio Triton