Technische Unie verrast met nieuwe koers EXPO


AMSTELVEEN, 20071008 -- 'WoonWerkWellness ontstaat waar vorm, functie en techniek elkaar perfect aanvullen'. Dit thema staat centraal op het varende beursevenement EXPO waarmee Technische Unie in oktober en november 2007 door het land toert. Bezoekers kunnen op maar liefst 21 aanlegplaatsen door heel Nederland aan boord stappen. De EXPO vaart dit jaar een geheel nieuwe koers: geen stands met losse producten, maar totaalopstellingen van luxe sanitair en de nieuwste oplossingen voor klimaattechniek en verwarming.

Aan dit tweejaarlijkse evenement voor sanitair, klimaattechniek en verwarming werken bijna 70 leveranciers van groothandel Technische Unie mee. In de EXPO boot is op 750 m2 een complete expositie ingericht, verdeeld over twee verdiepingen. De bovenste verdieping, het Droomdek, toont complete badkameropstellingen met luxe sanitair, waarbij comfort en veiligheid belangrijke trends zijn. In het lager gelegen Denkruim wordt de slimste installatietechniek van dit moment gepresenteerd. Duurzaamheid, rendement en installatiegemak staan hier centraal.

Totaaloplossingen
Vorm, functie en techniek zijn op die manier samengevoegd tot totaaloplossingen, die zowel emotioneel als rationeel bijdragen tot meer welzijn in huis en op de werkplek. Oplossingen die aansluiten bij de vraag naar steeds meer comfort en 'welbevinden' in wonen en werken: WoonWerkWellness.

Hestia
Voor de EXPO heeft Technische Unie een unieke persoonlijkheid ontwikkeld: Hestia. Zij staat symbool voor het thema WoonWerkWellness. Hestia is een virtuele dame, genoemd naar de mythische godin van gastvrijheid en huiselijke haard die ook de bouwkunst aan de mensheid schonk. Op de EXPO-website (www.tu-expo.nl) wijst zij vriendelijk de weg en ook op de boot is Hestia aanwezig: in de 'Hestia lounge' worden bezoekers door haar welkom geheten.

21 ligplaatsen
De opening van de EXPO 2007 was op 2 oktober in Huizen. Daarna vaart de boot tot en met 8 november door Nederland en doet onderweg nog 20 ligplaatsen aan, van Groningen tot Maastricht en Middelburg. Kijk voor meer informatie op www.tu-EXPO.nl.





Technische Unie