`The Artist Advice' gevraagd door internationale Fashion 360


AMSTERDAM, 20071008 -- Amsterdam- The Artist Advice staat in Nederland al geruime tijd bekend als het enige adviesbureau voor artiesten. Het laatste jaar hielpen zij al honderden artiesten verder. Diverse artiesten kwamen via The Artist Advice o.a. terecht op de catwalks en aan het werk in films.

Naast dit heeft Jennifer Delano, directrice van The Artist Advice, al meerdere malen gejureerd voor talentenjachten en modellencontests (o.a. Inhollands Next Topmodel, Miss India). Buiten dat ze met regelmaat als jurylid wordt gevraagd, is ze steeds meer op internationale bijeenkomsten te vinden.

Zo kwam Fashion 360 The Artist Advice tegen, de eigenaresse van 360° fashion netwerk is Anina. Ze is zelf internationaal topmodel en heeft voor alle grote kledingmerken shows gelopen over de hele wereld. Vanaf het opzetten van Fashion 360 is zij geroemd om haar veranderingen die ze heeft bereikt in de modewereld.

Naar aanleiding van de ontmoeting van meerdere Fashion 360 leden is Jennifer Delano dan ook gevraagd om deze organisatie te ondersteunen. Naast de Amsterdam Fashion Week is The Artist Advice de enige die hiervoor gevraagd is. Dit maakt Jennifer Delano's enige adviesbureau voor artiesten tot de ambassadrice van 360° fashion netwerk in de Benelux. Het 360° fashion netwerk is een internationaal opererend netwerk, dat gebruik maakt van de laatste technieken en technologieën Hierdoor verslaan ze de mode wereld veel interactiever en op een unieke manier. Jennifer Delano gaat vanaf nu voor hen een blog bijhouden waar zij naast verhalen ook meerdere filmpjes en foto's zal plaatsen. Binnenkort zal er ook een digitale TV zender worden gelanceerd waar alle filmpjes van The Artist Advice te zien zal zijn.

De blog bekijken: via www.theartistadvice.nl `blog' kom je erop terecht.