Antillenhuis


Mw. De Jongh-Elhage bezoekt President Hoge Raad



De Minister-President van de Nederlandse Antillen, mw. Emily de Jongh-Elhage heeft in het kader van haar werkbezoek aan Nederland een bezoek afgelegd aan de President van de Hoge Raad, de heer Wilibrord Davids.

De Minister-president werd tijdens het bezoek begeleid door de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, Paul Comenencia.

De Hoge Raad der Nederlanden (kortweg: Hoge Raad) is de hoogste rechtsprekende instantie in Nederland, de Nederlandse Antillen en Aruba op civielrechtelijk en strafrechtelijk gebied.

Rechtspleging en Rechtshandhaving zijn belangrijke aandachtsgebieden in de herstructurering van het Koninkrijk. Met de President van de Hoge Raad heeft Premier De Jongh-Elhage ondermeer van gedachten gewisseld over de voortgang van de werkzaamheden op dit gebied en enkele van de knelpunten waarover nog overeenstemming moet worden bereikt.

Noot voor de pers: Heeft U vragen, of wenst U een persfoto, dan gelieve contact op te nemen met Norman E. Serphos, voorlichter/woordvoerder Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 08-10-2007 Bron: Antillenhuis