Nuts & Noble opent haar virtuele deuren voor stijlvolle mannen


Regiokoerier biedt uitkomst voor consumenten in 't Gooi

SOEST, 20071008 -- Op 1 oktober 2007 heeft www.nutsandnoble.nl haar virtuele deuren geopend. Deze webwinkel biedt een uitgebreid assortiment accessoires voor mannen, waaronder stropdassen, manchetknopen en collarstays. "De man van tegenwoordig wil graag stijlvol voor de dag komen, daarbij is onderscheidend vermogen van groot belang" aldus eigenaar Robert van Asch. Nuts & Noble beantwoordt de behoefte van de man met stijl en biedt een uitgebreide collectie kwalitatieve producten die daar perfect op aansluit.

Opbergmogelijkheden als watchwinders en horlogeboxen maken de collectie compleet en zorgen er voor dat de kwaliteit van accessoires gewaarborgd blijven. En dat allemaal te bestellen vanuit je luie stoel. De webwinkel is van alle gemakken voorzien en beschikt over het Q-shops keurmerk voor veilig winkelen. De bestellingen worden veelal via TNT bezorgd maar voor de regio 't Gooi biedt Nuts & Noble een speciale service; de regiokoerier. "Uit onderzoek is gebleken dat consumenten hun bestellingen graag 's avonds bezorgd krijgen" geeft de Soester ondernemer aan "Omdat onze klanten veelal overdag werkzaam zijn, hebben wij deze extra service in het leven geroepen."

Ook aan informatie is geen gebrek op www.nutsandnoble.nl, over alle producten en de juiste draagmomenten is uitgebreide informatie te vinden. En mocht u een origineel cadeau zoeken voor een man, dan bent u bij Nuts & Noble aan het goede adres. Want naast leuke cadeau's bieden zij ook cadeaubonnen die gratis bezorgd worden. "Service en transparantie zijn echte sleutelwoorden voor www.nutsandnoble.nl. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant een hoge mate van service beleeft, tijdens een bezoek aan de website en bij het afleveren van de producten. Maar Nuts & Noble staat vooral ook voor kwaliteit, comfort en draagplezier" aldus Robert van Asch.





Nuts & Noble