Schone energie centraal tijdens grote zakenbeurs in Ahoy

19.06.2007 / 09:24 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Van der pluijm sponsoring

Van der pluijm sponsoring

Dit is een origineel persbericht

Schone en duurzame energie is momenteel volop in het nieuws. Steeds meer bedrijven investeren in projecten die schone(re) energie opleveren of minder energie verbruiken. Tijdens het Nationaal Sponsoring Event 2007, dat op 9 oktober a.s. in Ahoy Rotterdam zal plaatsvinden, is 'Investeren in schone en duurzame energie' het hoofdthema. Op de beursvloer zullen bedrijven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen hun nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van schone en duurzame energie presenteren. Zo zullen energiebedrijven een product als groene energie promoten. De autobranche presenteert modellen en nieuwe technologieën zoals auto's met hybride aandrijving en brandstofceltechnologie. De technische sector is vertegenwoordigd via het onderwijs en onderzoeksinstellingen. Zij laten zien wat voor milieubewuste oplossingen zij ontwikkelen. Daarnaast zullen ook bankinstellingen en fondsen, die dit soort projecten financieel ondersteunen, aanwezig zijn.

Het Nationaal Sponsoring Event 2007 bestaat uit het managementjaarcongres, een grote netwerk- en presentatiebeurs en de uitreiking van de Sponsoring Event Award. Dit business event is hèt ontmoetingspunt voor bedrijven, organisaties, sponsors en sponsorzoekenden.
Dit grootschalige evenement biedt deelnemers en bezoekers de mogelijkheid zich te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring. Daarnaast is deze dag een uitstekende mogelijkheid om te netwerken, gezien de aanwezigheid van vele grote bedrijven en organisaties. Ter ondersteuning van hun promotionele activiteiten zullen velen met hun BN'ers (topsport, televisie, entertainment) op het congres en de beursvloer aanwezig zijn. In aanloop naar en op de dag zelf besteden nationale en regionale media veel aandacht aan het evenement.

Op 9 oktober komen in Ahoy, naast het hoofdthema 'Investeren in schone en duurzame energie', diverse andere thema's aan bod waaronder topsport, cultuur, media, onderwijs en fondsenwerving. Naast het netwerken is er veel ruimte voor ontspanning en entertainment. Zo zijn er demonstraties en masterclasses van topsporters, kan men zelf deelnemen aan diverse activiteiten en is er een groot terras met optredende artiesten. Voor meer informatie kijkt u op www.sponsoringevent.nl!

Einde persbericht


---
Voor meer informatie kijkt u op de website of neemt u contact op met de organisatie:

Advies- en Managementbureau Van der Pluijm Sponsoring, tel. 0181-612802 www.vanderpluijmsponsoring.nl
www.sponsoringevent.nl
E-mail: info@sponsoringevent.nl