Persberichten Heuvelrug, 09.00 uur

Utrecht, 09-10-2007

Gestolen goederen

VEENENDAAL- Op maandagmiddag werd een winkeldief aangehouden. De 38-jarige vrouw uit Veenendaal verliet de winkel zonder enkele goederen, waaronder onder kipfilet en energiedrankjes ter waarde van 15 euro, af te rekenen. Dit werd gezien door winkelpersoneel en de vrouw werd aangehouden.

Rijden onder invloed

AMERONGEN- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 01.20 uur werd de 29-jarige man uit Veenendaal gecontroleerd op de Bessenland. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 480 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Agressieve man

DRIEBERGEN/DRIEBERGEN- Op maandagavond werd een agressieve man aangehouden. Omstreeks 22.25 uur kreeg de politie de melding dat een 35-jarige man de ruiten van een woning aan de Aalscholver eruit aan het gooien was. De man, ex van de bewoonster, was erg agressief en luisterde niet naar de agenten. Om hem tot bedaren te brengen moest pepperspray gebruikt worden om hem rustig te krijgen. De man werd vervolgens overgebracht en ingesloten voor verhoor.

Laatst gewijzigd 09-10-2007 9:11 | © Politie Utrecht