Ingezonden persbericht


Inkasso-Unie / AcceptEmail

PERSBERICHT

INKASSO UNIE introduceert als eerste Nederlandse incasso onderneming AcceptEmail

Eindhoven, 9 oktober 2007 -

INKASSO UNIE uit Eindhoven, gaat samenwerken
met AcceptEmail, leverancier van een digitale betaaloplossing. Door deze samenwerking is INKASSO UNIE de eerste incasso onderneming die digitale betaalverzoeken gaat versturen. INKASSO UNIE is een van de grootste aanbieders van minnelijke en gerechtelijke incasso diensten en is marktleider in de zorgsector.

Het bedrijf bestaat 39 jaar en is onlangs verkocht aan Co-or Holding B.V. INKASSO UNIE verwacht dat zij door de integratie van AcceptEmails in haar incasso activiteiten voordelen voor zowel haar opdrachtgevers (kortere doorlooptijd en lagere kosten) als debiteuren (gebruikersvriendelijk en minder onnodige post) kan realiseren. De reductie van papieren acceptgiro's draagt daarnaast bij aan verbetering van het milieu.

De introductie van AcceptEmails onderstreept de innovatieve kracht van INKASSO UNIE. Bert Iedema, CEO van Co-or Holding, een onderneming die zich richt op het optimaliseren van de gehele credit management keten, is blij met de introductie van dit nieuwe instrument. "Credit management is een dynamische sector waarin de komende jaren veel veranderingen zullen plaatsvinden. Als aanbieder van een breed scala aan credit management diensten willen wij een vooraanstaande en innoverende rol spelen. Na de introductie van "incasso per SMS" is de samenwerking met AcceptEmail een volgende stap. Wij geloven in AcceptEmail en de veelal jonge enthousiaste mensen die er werken. AcceptEmails kunnen een hoge vlucht nemen en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere integratie van electronisch berichtenverkeer in onze dienstverlening. Met onze kennis, ervaring en betrokkenheid kunnen we onze opdrachtgevers helpen om credit management verder te integreren in hun bedrijfsprocessen."

Over AcceptEmail
AcceptEmail is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. AcceptEmail maakt het mogelijk om via email een factuur te versturen. De consument kan direct na opening van de email met daarin de factuur, betalen vanuit zijn eigen internet bankieromgeving (iDEAL). AcceptEmail is geschikt voor iedere organisatie die een betaalverzoek doet aan particulieren, en daarbij via de kanalen Internet en contactcenter meerdere mogelijkheden wil bieden om te betalen.