Autonomy benoemt Marcel den Butter tot nieuwe Sales Executive


NIEUWEGEIN, 20071009 -- Autonomy Benelux heeft per direct Marcel den Butter aangesteld als Sales Executive. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het genereren van new business en daarnaast voor de commerciële contacten met bestaande klanten. Marcel den Butter was voorheen werkzaam bij Smartsite en Mediasurface, waar hij kennis en ervaring heeft opgedaan met de verkoop van web content management systemen.

"Autonomy is wereldwijd één van de belangrijkste softwarebedrijven. De IDOL suite van Autonomy is een bewezen oplossing voor businessvraagstukken op het gebied van informatievoorziening. Aan dit succes wil ik graag bijdragen", aldus Marcel den Butter. "Het is binnen bedrijven vaak moeilijk om de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment te krijgen. Met name doordat de grote hoeveelheid aanwezige content verspreid binnen de organisatie is opgeslagen. De uitdaging voor mij is om deze bedrijven te overtuigen van de voordelen die IDOL hiervoor biedt."

--------------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com





Autonomy