Ingezonden persbericht


Persbericht

Manhattan Associates biedt podium voor innovatie tijdens Momentum 2007

Nieuwe partnerships versterken wereldwijde bereik en expertise

Parijs - 8 oktober 2007 - Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) organiseert de laatste editie van Momentum 2007, het jaarlijkse branche-evenement voor de supply chain-gemeenschap van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Parijs vindt van 8 tot en met 9 oktober de laatste editie van een serie Momentum-conferenties plaats. De in totaal vijf evenementen trekken dit jaar een recordaantal van meer dan 2.000 aanwezigen, waaronder 's werelds meest innovatieve supply chain-professionals. Voorgaande edities hebben succesvol plaatsgevonden in Las Vegas, Singapore, Sydney en Tokio.

"We zijn ervan overtuigd dat Momentum 2007 zowel nieuwe als ervaren deelnemers veel meerwaarde biedt", zegt Steve Smith, vice president EMEA bij Manhattan Associates. "De ervaringen helpen hen bij het injecteren van nieuwe ideeën voor innovatie en creativiteit in hun eigen ondernemingen."

Manhattan Associates presenteert verschillende belangrijke nieuwe partnerships en klantaankondigingen tijdens Momentum 2007. Samenvattingen van deze aankondigingen vindt u hieronder*:

Kineticsware
Manhattan Associates heeft Kinetiscware, een wereldwijde software-leverancier en gecertificeerd partner van Microsoft, uitgenodigd om deel te nemen aan het exclusieve Master VAR-programma. Naar aanleiding van gezamenlijke successen in de Verenigde Staten en Kineticsware's expertise en internationale aanwezigheid, breidt de samenwerking tussen Kineticsware en Manhattan Associates zich uit tot meerdere regio's, zoals Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Door deel te nemen aan het nieuwe Master VAR-programma, krijgt Kineticsware toegang tot meer verfijnde verkoopmiddelen om de omzetcijfers voor softwareverkoop te verhogen. De samenwerking met Kineticsware biedt Manhattan Associates de mogelijkheid het bereik in aanvullende markten en gebieden te vergroten.

3 Suisses
De vooraanstaande catalogus- en online retailer uit Frankrijk, 3 Suisses, heeft Manhattan Associates gekozen om de Franse en internationale multi-channel operatie te moderniseren. De oplossing van Manhattan Associates wordt ingezet bij 3 Suisses' vijf distributiecentra in het noorden van Frankrijk. De implementatie wordt gezamenlijk geleid door Manhattan Associates en SI3SI, de IT-dochtermaatschappij voor 3 Suisses International Group's textiel- en huishoudelijke goederen-divisie.

Woolworths
Woolworths, een Britse retailer gericht op het huis, familie en entertainment, heeft de implementatie van Manhattan Associates' supply chain-platform in slechts zestien weken afgerond. Het distributiecentrum in Stoke-on-Trent wordt in opdracht van Woolworths geleid door logistiek dienstverlener Wincaton en is gewijd aan Woolworth's e-commerce activiteiten. Het kanaal woolworths.co.uk biedt 200.000 producten en bevat een breed scala van entertainmentgoederen van DVD's en games tot HD-Ready TV's, barbecues en buitenmeubilair.

Kinetika
Kinetika, een gevestigde en snelgroeiende drankdistributeur en logistieke dienstverlener uit Rusland, heeft Manhattan Associates' Integrated Logistics Solutions(TM), built on Microsoft.NET, geïmplementeerd in een DC van 12.000 m2 in centraal-Rusland. De implementatie is uitgevoerd door Manhattan Associates in samenwerking met KORUS Consulting, een systeemintegrator voor retailers, leveranciers en distributeurs in Rusland.

*De volledige, Engelstalige persberichten zijn verkrijgbaar via LEWIS PR

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates biedt wereldwijde supply chain-oplossingen aan organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Het software-portfolio van het bedrijf omvat vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Deze productgroepen worden verbeterd door Platform Applications - waaronder Supply Chain Intelligence, Supply Chain Visibility en Supply Chain Event Management - die de informatie en processen organiseren en aanleveren die nodig zijn om supply chains te optimaliseren over functies en locaties heen, zowel binnen als buiten een onderneming. Een Supply Chain Process Platform biedt een complete architectuur die flexibiliteit en schaalbaarheid bevordert en tegelijk de kosten van de implementatie, evolutie en ondersteuning van de oplossing tot een minimum beperkt. Ruim 1200 klanten gebruiken wereldwijd de complete supply chain-oplossingen voor het verbeteren van hun winstgevendheid en het opbouwen van een duurzaam competitief voordeel. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jheijblom@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com