Ingezonden persbericht


Michael Bublé maakt rentree in Ahoy Rotterdam

Hij kwam, zag en overwon! Het debuutoptreden van Michael Bublé in Amsterdam anderhalf jaar geleden in Amsterdam sloeg in als een bom. Met zijn ontwapende verschijning en zoetgevooisde vokalen stal de Canadese charmeur de harten van het publiek. Na een succesvol tweede optreden vorig jaar mei in Ahoy maakt Bublé in 2007 zijn rentree in Rotterdam.

Op jonge leeftijd ontstond Bublé's fascinatie voor de tijdloze muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers, Ella Fitzgerald en Nat 'King' Cole. Naast eigen materiaal bestaat zijn repertoire uit Great American Book standards. Ook geeft hij zijn eigen interpretatie aan soul-, pop- en bossanovaklassiekers. Met de release van zijn nieuwste album Call Me Irresponsible zet Bublé zijn zegetocht voort: reden genoeg om Nederland opnieuw aan te doen.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Woensdag 10 oktober 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: E 57,-/E 52,-/E 47,-/E 42,-/E 37,-/E 32,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 28 april om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.