Gemeente Aalten


26-09-2007
Praat met ons mee over de Wmo
Uitnodiging voor interactieve bijeenkomst op 10 oktober

Praat met ons mee over de Wmo

Op 1 januari 2007 is de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) ingevoerd. Deze wet moet er voor zorgen dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. In
de beleidsnota wordt vermeld hoe wij hieraan inhoud gaan geven, maar dat doen wij niet alleen!

Bijeenkomst instellingen 10 oktober
Wij willen graag horen wat u belangrijk vindt in de Wmo. Daarom wordt op woensdag 10 oktober een interactieve bijeenkomst georganiseerd voor instellingen en organisaties. Tijdens deze avond staan de volgende vragen centraal: Wie voert de regie op de terreinen van opvoeding, werk, wonen en zorg? Wat is de gezamenlijke samenhang? Welke werkafspraken kunnen we maken?
Alle welzijns- en thuiszorg-organisaties, woningbouwcorporaties, patiënten-, vrijwilligers- en mantelzorgorganisaties enzovoorts ontvangen deze week persoonlijk een uitnodiging voor deze avond.

Geen uitnodiging ontvangen?
Ontvangt u, als instelling of organisatie, deze week geen uitnodiging? Dan willen wij u langs deze weg alsnog van harte uitnodigen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en wordt gehouden in Activiteitencentrum De Pol, Polstraat 7 in Aalten.

Bijeenkomst inwoners 17 oktober
Op woensdag 17 oktober willen wij graag met inwoners van onze gemeente praten over de Wmo. Binnenkort kunt u hierover meer lezen op de website.