Ingezonden persbericht


TMF Reaction LIVE vanaf Studie Beurs

Amsterdam, 5 oktober 2007 - Op woensdag 10 oktober komt het programma Reaction van TMF live vanaf Studie Beurs. Een uur lang gaan de VJ's Nikkie en Soumia over de beurs op zoek naar interessante opleidingen en uitdagende beroepen. Zij bezoeken onder andere de stands van de Brandweer en Schoolweb.nl en praten met Hogeschool INHOLLAND en ROC Midden Nederland. Scholieren kunnen de opnamens bijwonen.

Studie Beurs
Studie Beurs is het grootste landelijk evenement voor studiekeuze en beroepsoriƫntatie. De 16e editie vindt plaats van woensdagmiddag 10 t/m zaterdag 13 oktober 2007. Dit evenement wordt bezocht door circa 87.000 jongeren, die bezig zijn met een van de belangrijkste keuzes in hun leven: het maken van een studie- of beroepskeuze. Al vijftien jaar vinden scholieren, studenten, ouders en decanen hier het meest complete overzicht van de mogelijkheden omtrent studeren in binnen- en buitenland.

TMF Reaction
In het zeer succesvolle programma voor jongeren dat dagelijks te zien is tussen 16.30 uur en 17.30 uur, zijn naast de vertrouwde onderwerpen ook reportages te zien. De presentatie ligt in handen van de vertrouwde gezichten van TMF VJ's Miljuschka en Nikkie. Zij brengen elke werkdag na schooltijd een uur lang de heetste en grappigste onderwerpen, afgewisseld met de grootste artiesten en de nieuwste en beste videoclips. Nieuw aan TMF Reaction is dat we de andere vier VJ's ook terug zien op locaties ergens in Nederland om te kijken wat jongeren beweegt. TMF Reaction: elke werkdag tussen 16.30 uur en 17.30 uur op TMF. MTV Networks Nederland
MTV Networks Nederland is marktleider op het gebied van muziek- en jongeren televisie in Nederland. Dagelijks ontvangen zo'n 7 miljoen huishoudens in Nederland de zenders MTV, TMF, Nickelodeon en Comedy Central. MTV Networks Nederland is tevens actief met de digitale zenders MTV Brand New, TMF NL, TMF PARTY, TMF PURE en Nick Jr., Nick Toons en Nick Hits. Daarnaast biedt de onderneming nog het mobiele kanaal MTV Shorts aan en een on demand webservice onder de naam MTV Overdrive.

#####